روغن‌های صنعتی

روغن‌های صنعتی

الف) روغن‌های گردشی و هیدرولیک:
• سیالات هیدرولیک و گردشی (در انواع و خواص مختلف)
• سیالات هیدرولیک مقاوم در برابر آتش (در انواع و خواص مختلف)
ب) روغن‌های توربین: انواع مختلف این روغن‌ها، جهت استفاده در توربین‌های گاز، بخار و آب، سیکل‌های ترکیبی نیروگاه‌های برق، خطوط لوله انتقال گاز و … مناسب‌اند.
ج) روغن‌های دنده صنعتی و عملیات نورد: این روغن‌ها در انواع مختلف جهت استفاده در کلیه‌ی دنده‌های حلزونی، جناقی، مارپیچی و دنده‌های انتقال نیروی صنایع فولاد، یاتاقان‌های تخت و غلطکی و سیستم‌های گردشی مناسب‌اند.
د) روغن‌های کمپرسور: با توجه به ویژگی‌های متفاوت انواع مختلف این روغن‌ها، در انواع کمپرسورها اعم از رفت و برگشتی، اسکرو، گردان، سانتریفوژی، کمپرسورهای تبریدی و یخ‌سازی و … مورد استفاده قرار می‌گیرد.
ه) روغن‌های انتقال حرارت: در سيستم هاي انتقال حرارتي مورد استفاده قرار می‌گیرند.
و) روغن‌های عملیات حرارت:در مصارف عمومی عملیات حرارتی سرد.

ز) روغن‌های ترانسفورماتور: در كليه‌ی ترانسفورماتورهای افزاینده و کاهنده‌ی برق، کلیدهای قطع و وصل و ساير تجهيزات الکتريکي توصیه شده، قابل استفاده‌اند.

روغن‌های صنعتی


ح) روغن‌های عملیات فلزکاری و برش: جهت روانکاری و خنک‌کاری در انواع عملیات فلزکاری، برش و تراش مورد استفاده قرار می‌گیرند.
ط) روغن‌های ماشین‌ابزار: در روانکاری ماشین‌ابزارها، ماشین‌آلات هیدرولیکی، دستگاه‌های کشویی، چرخ دنده‌های صنعتی و … کاربرد فراوان دارد.
ی) روغن‌های ماشین‌آلات کشاورزی و برون جاده‌ای: انواع مختلف این روغن‌ها، کلیه نیازهای روان‌کاری تراکتورها و سایر ماشین‌آلات برون جاده‌ای را برطرف می‌کنند و برای روانکاری موتور، سیستم انتقال نیرو (جعبه دنده، دیفرانسیل و …)، کلاچ، ترمز و سیستم هیدرولیک تجهیزات مذکور پیشنهاد می‌شود. این روغن‌ها در مدل‌های مختلفی قابل سفارش‌اند:
• روغن‌های مدل UTTO
• روغن‌های مدل TDTO
• روغن‌های مدل STOU
و …
ک) روغن‌های شست‌و‌شو: از این روغن جهت شستشوی سیستم‌های روانکاری صنعتی بجز توربین، پس از نصب و قبل از راه‌اندازی اولیه و یا به هنگام تعویض روغن، استفاده می شود.
ل) روغن‌های نساجی: انواع مختلف این روغن در صنایع نسـاجی و جهت روانکاری دوک‌های نساجی مورد استفاده قرار می گیرد.
م) روغن‌های فرآیند: این نوع روغن‌ها به عنوان نرم‌کننده، رقیق‌کننده و پرکننده در فرایند تولید لاستیک و قطعات لاستیکی جهت سهولت در فرآیند و یا بهبود کارآیی محصول نهایی به کار می‌رود.
ن) روغن‌های محافظ: از این نوع روغن‌ها جهت محافظت از قطعات و سطوح داخلی موتورهای بنزینی و دیزلی طی مراحل ساخت، انبارداری و حمل و نقل، استفاده ‌می‌شود.